Skip to main content

Priser

Hos Holger Kommunikation har jeg fokus på at give vores kunder mest værdi for pengene. Jeg har fokus på tillid og stærkt samarbejde for at skabe de bedste resultater. Alt for mange gange ender gode samarbejder i et sort hul, hvor både kunder og rådgiver bruger alt for lang tid på at gætte priser. Dette er tid, der kunne have være brugt til kundens fordel. Derfor tilbyder jeg fra start nogle forskellige pakkeløsninger, med forskellige mål og derfor priser.

Jeg garanterer kvalitet i vores rådgivning, oplæg, foredrag og workshops, som ikke bare er copy paste fra tidligere arbejde. Her arbejder jeg i dybden med din virksomhed, og bruger tid på at arbejde med lige netop det, som flytter kunder for din virksomhed.

Hos Holger Kommunikation får du forskellige tilbud, hvor prisen er fastlagt allerede fra start. I modsætning til andre rådgivere, der tager dobbelt, for startgebyr og fakturerer pr. påbegyndt time, vil du hos os kun betale for det resultat du har bestilt. Jeg indgår altså resultatkontrakter, hvor der eksempelvis er halv pris, hvis det ønskede resultat for vores indsats ikke opnås. Dette gør at jeg kan arbejde mere præcist mod målet, og skabe et synligt resultat for vores kunder.

Vi starter med et møde, hvor vi sammen finder ud af med din virksomhed, om jeg kan hjælpe, og hvad potentialet for din virksomhed er. Dette skal du ikke betale for, da dette møde er til for, at du som kunde bliver helt sikker og tryg ved, at du skal have et forløb hos os. Herefter starter forløbet, som passer til din virksomhed – dette kan være alt lige fra 1 måned til 1 år. Priserne er beregnet efter resultat og forventet antal timer. Jeg gør ikke noget halvhjertet, og ønsker at give dig en service, der skaber synlige resultater – derfor er vores mindste forløb et månedsforløb, som koster fra 5.000 kr.

Er du klar til en indledende snak om mulighederne?

22 95 30 03 Fortæl om dine ønsker og udfordringer, og modtag en potentialevurdering, og et prisestimat.

Psst… I gennemsnit øges mine kunders rækkevidde med 427% på sociale medier.