Skip to main content

Oplæg

Vores oplæg er fagligt tunge og komprimerede, men leveret med overskud, punchlines, pointer, samt store og små guldkorn, som tilhørerne selv kan tænke videre over, undersøge yderligere og bringe i spil ift. deres egen situation. Og så er de målrettede, så cases og indhold hopper ind i tilhørernes virkelighed.

Inspirationsoplæg

Inspirationsoplægget er til dig, der gerne vil optimere din markedsføring og kommunikation, og har brug for et boost, flere ideer og endnu mere gåpåmod. Her får du guldkorn, pointer og viden, som vil skabe et godt afsæt for at kunne arbejde effektivt mod målet, om at nå ud til flere potentielle kunder, og få flere aftaler i hus.

Workshop

På en workshop går jeg helt i dybden med cases fra jeres egen hverdag. Her arbejder jeg med konkrete værktøjer og rådgivning, som gør at I kan effektivisere den nye viden med det samme. Her er der fokus på den teoretiske viden, men især hvordan man effektivisere det rent praktisk, for at skabe resultater.

Foredrag

Foredraget er til dig, der gerne vil have et længere oplæg, hvor der er tid til at reflektere over pointer, og gå i dybden med stoffet. Her indrages publikum, hvor der arbejdes med konkrete problemstillinger og discipliner, netop for at komme helt ned i materien.

Er du klar til en indledende snak om mulighederne?

22 95 30 03 Fortæl om dine ønsker og udfordringer, og modtag en potentialevurdering, og et prisestimat.

Psst… I gennemsnit øges mine kunders rækkevidde med 427% på sociale medier.