Skip to main content

Om Holger Kommunikation

Mathias Holger Nielsen startede Holger Kommunikation i 2022 ud fra ønsket om at lave effektiv markedsføring og kommunikation på flere platforme, for at hjælpe virksomheder med at nå ud til flere potentielle kunder, og få flere aftaler i hus.

Hos Holger Kommunikation stræber jeg efter at være nærværende, effektive og resultatskabende. Når du arbejder sammen med os, skal du kunne fornemme, at jeg brænder for at hjælpe lige præcis din virksomhed, og bruger ekstra meget energi på at skabe bedst mulige resultater for din virksomhed, for pengene.

Hvordan når du ud til flere potentielle kunder, hvordan overbeviser du dem om at blive kunde hos dig, og hvordan kommunikerer du både internt og eksternt, for at sikre en god oplevelse hos din virksomhed? Dette er alt sammen noget jeg kan hjælpe med hos Holger Kommunikation.

Mathias Holger Nielsen

Mathias Holger Nielsen blev til kommunalvalget i 2021 valgt som det yngste byrådsmedlem nogensinde i Hjørrings historie. Under valgkampen havde han fokus på kampagner både digitalt og fysisk, for at overbevise en vis målgruppe om at sætte krydset hos netop ham. Ved hjælp af markedsførings- og kommunikationsredskaber, lykkedes det Mathias at blive valgt.

Efter kommunalvalget gik det op for Mathias, hvor meget han brænder for markedsføring og kommunikation, og at han endda var ganske dygtig til dette. Han valgte derfor at starte sin egen konsulentvirksomhed, Holger Kommunikation, og uddanne sig indenfor området.

Siden da har Mathias hjulpet virksomheder med at effektiviserer deres markedsføring og kommunikation, sådan at de er nået ud til flere potentielle kunder, fået flere aftaler i hus og skabt gode kundeoplevelser.

Er du klar til en indledende snak om mulighederne?

22 95 30 03 Fortæl om dine ønsker og udfordringer, og modtag en potentialevurdering, og et prisestimat.

Psst… I gennemsnit øges mine kunders rækkevidde med 427% på sociale medier.