Skip to main content

Kundefilosofi

Mathias Holger Nielsen startede Holger Kommunikation i 2022 ud fra ønsket om at lave effektiv markedsføring og kommunikation på flere platforme, for at hjælpe virksomheder med at nå ud til flere potentielle kunder, og få flere aftaler i hus.

Hos Holger Kommunikation stræber jeg efter at være nærværende, effektive og resultatskabende. Når du arbejder sammen med os, skal du kunne fornemme, at jeg brænder for at hjælpe lige præcis din virksomhed, og bruger ekstra meget energi på at skabe bedst mulige resultater for din virksomhed, for pengene.

Vores kundefilosofi

  • Jeg tilstræber at du som kunde altid føler, at du får værdi for pengene, og er glad for samarbejdet. Vi ønsker at skabe synlige resultater, og hjælpe vores kunder med at komme i mål, ved hjælp af løsninger som sikrer den effekt og det resultat som din virksomhed har behov for.

  • Jeg leverer ikke standardprodukter, da jeg gerne vil skabe de bedst mulige resultater for din virksomhed. Jeg analyserer os frem til din virksomheds potentiale og konkrete løsninger, for at kunne skabe det bedst mulige resultat. Jeg har fokus på, at du skal kunne se og mærke forskellen på før og efter dit forløb hos Holger Kommunikation.

  • Hos Holger Kommunikation rådgiver jeg dig om alt inden for markedsføring og kommunikation, og er med til at give overblikket over et felt der kan være svært at gennemskue. Jeg giver dig læring, som du kan bruge i dit videre arbejde med markedsføring og kommunikation.

  • Hos Holger Kommunikation har jeg et ønske om at være “trusted advisor”, hvilket betyder at du også skal få illid til, at jeg altid peger dig i den rigtige retning, selvom det betyder, at det ikke nødvendigvis er hos os, jeg kan løse din opgave. Du kan til gengæld være sikker på, at når jeg påtager os din opgave, så er det fordi jeg kan løse den, og vil være med til at skabe synlige resultater, der skaber værdi for pengene.

  • Når du forespørger en pris på en af vores ydelser, så giver jeg dig flere forskellige tilbud, alt efter hvad dit ønske og budget er. Du får altså inden jeg går i gang, en fast pris, som jeg holder mig under, da du kun skal betale for det resultat du har bestilt. Jeg indgår altså resultatkontrakter, hvor der eksempelvis er halv pris, hvis det ønskede resultat for vores indsats ikke opnås. Dette gør at jeg kan arbejde mere præcist mod målet, og skabe et synligt resultat for vores kunder.

  • Hos Holger Kommunikation kan du forvente at jeg udfordrer dig. Det vil sige at du ikke bliver strøget med hårene, når jeg kan se, at der er noget forkert i dit setup. Det er vores opgave at fortælle dig, når du gør noget godt, og når du kan gøre noget bedre og få mere effekt. Jeg har altså fokus på det givende og udviklende samarbejde, hvor vi rent faktisk flytter noget, og skaber resultater.

Er du klar til en indledende snak om mulighederne?

22 95 30 03 Fortæl om dine ønsker og udfordringer, og modtag en potentialevurdering, og et prisestimat.

Psst… I gennemsnit øges mine kunders rækkevidde med 427% på sociale medier.