Skip to main content

FAQ

Her er nogle at de ofte stillede spørgsmål. Sidder du stadig med et ubesvaret spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte mig.

Hvad koster det at få optimeret sociale medier?

Dette spørgsmål er fra kundens side, tit det indledende spørgsmål, og faktisk er det rigtig svært at komme med et simpelt svar. Det svarer lidt til at sige en generel pris for en bil.

Prisen for et forløb varierer meget, og derfor gives der individuelle priser på de projekter jeg går ind i. Jeg bliver nødt til at kunne sætte mig ind i dine krav og behov, for at kunne give en korrekt pris.

Skal jeg selv lave indhold og opslag?

Hvis du selv ønsker at lave indholdet og opslagene, kan dette godt lade sig gøre, men jeg tilbyder også at lave både det skriftlige og visuelle indhold, samt opslagene på dine sociale medier.

Det aftales altså nærmere hvordan samarbejdet rent praktisk fungerer, for at skabe mest værdi for dig og din virksomhed, hvor du er glad for resultatet og processen, og føler dig tryg gennem hele processen.

Får jeg rådgivning til hvordan jeg skal forsætte driften af mine sociale medier efter endt forløb?

Efter endt forløb vil du selvfølgelig få rådgivning til hvordan du bedst muligt kan vedligeholde dine sociale medier, sådan du kan opretholde din rækkevidde, sidebesøg, interaktioner m.m.

Holger Kommunikation hjælper med en optimering af sociale medier, men ønsker også at bidrage til at kunden får en velfungerende side på sociale medier over længere tid end blot under selve forløbet.

Er du klar til en indledende snak om mulighederne?

22 95 30 03 Fortæl om dine ønsker og udfordringer, og modtag en potentialevurdering, og et prisestimat.

Psst… I gennemsnit øges mine kunders rækkevidde med 427% på sociale medier.